لوبیا چیتی که رایج ترین نوع لوبیا در ایالات متحده مصرف می شود، به ویژه در ایالت های جنوبی محبوب است، جایی که ممکن است به عنوان فریول (به اسپانیایی به معنای “لوبیا”) یا لوبیا کابوی شناخته شود.
این لوبیا چیتی شیراز بیضی شکل و مایل به قهوه ای با رگه های قهوه ای مایل به قرمز خالدار هستند که باعث می شود رنگ آمیزی شده به نظر برسند (پینتو در اسپانیایی به معنای “نقاشی” است).
پس از پخته شدن، لکه های رنگی ناپدید می شوند و یک لوبیا قهوه ای روشن با بافت نرم و کرمی باقی می ماند. در مکزیک، آمریکای مرکزی و آمریکای جنوبی، پینتوس با اپازوت طبخ میشود، گیاهی که ظاهراً به کاهش خاصیت نفخزایی این لوبیا و سایر لوبیاها کمک میکند. نکته دیگر برای جلوگیری از این مشکل این است که لوبیا را به تدریج به رژیم غذایی خود اضافه کنید و به طور منظم آنها را مصرف کنید.
برای ادامه خواندن این مقاله، باید وارد شوید.
برای دسترسی فوری به اخبار و اطلاعات بهداشتی دانشکده پزشکی هاروارد در هاروارد سلامت آنلاین مشترک شوید.
تحقیق در مورد شرایط بهداشتی
علائم خود را بررسی کنید
برای ویزیت یا آزمایش پزشک آماده شوید
بهترین درمان ها و روش ها را برای خود بیابید
گزینه هایی را برای تغذیه و ورزش بهتر کاوش کنید
درباره بسیاری از مزایا و ویژگی های پیوستن به هاروارد سلامت آنلاین بیشتر بدانید »
من می خواهم فقط با 4.99 دلار در ماه به هاروارد سلامت آنلاین دسترسی داشته باشم.
با این حال، لوبیا خشک مورد مطالعه قرار نگرفته است و برنامه های تحقیقاتی در مقایسه با سایر کالاها به شدت کم بودجه هستند.
بنابراین، هدف این بررسی ارائه اطلاعات در مورد لوبیا خشک به عنوان یک محصول مهم نه تنها برای بخش کشاورزی ایالات متحده (گذشته و حال) بلکه به عنوان یک غذای کاربردی بالقوه برای جوامع غربی با تاکید بر لوبیا چیتی است.