شواهد زیادی نشان می دهد که مصرف قهوه فرانسه کیلویی کافئین دار خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و سرطان را افزایش نمی دهد.
در واقع، مصرف 3 تا 5 فنجان قهوه استاندارد در روز به طور مداوم با کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن مرتبط است.
با این حال، برخی از افراد ممکن است مقادیر بالاتر کافئین را به دلیل علائم عصبانیت، اضطراب و بی خوابی تحمل نکنند. به طور خاص، کسانی که در کنترل فشار خون خود مشکل دارند، ممکن است بخواهند مصرف قهوه خود را تعدیل کنند.
همچنین به زنان باردار توصیه میشود که روزانه کمتر از 200 میلیگرم کافئین، یعنی مقدار آن در 2 فنجان قهوه، مصرف کنند، زیرا کافئین از طریق جفت به جنین میرود و با کاهش بارداری و وزن کم هنگام تولد همراه است.
[3، 27] به دلیل عوارض جانبی بالقوه منفی که برخی افراد هنگام نوشیدن قهوه کافئین دار تجربه می کنند، لازم نیست اگر قبلاً قهوه کافئین دار می نوشند شروع به نوشیدن آن کنید یا مقداری را که در حال حاضر می نوشید افزایش دهید، زیرا استراتژی های رژیم غذایی دیگری برای این کار وجود دارد.
سلامتی خود را بهبود بخشید اگر فردی به کافئین حساس باشد، قهوه بدون کافئین گزینه خوبی است و طبق تحقیقاتی که در بالا خلاصه شد، فواید سلامتی مشابه قهوه کافئین دار را ارائه می دهد.
همچنین مهم است که به خاطر داشته باشید که چگونه از دم کردن خود لذت می برید. کالری اضافی، شکر و چربی اشباع شده در یک نوشیدنی قهوه خانه ای مملو از خامه فرم گرفته و شربت طعم دار ممکن است هرگونه فواید سلامتی موجود در قهوه سیاه اولیه را جبران کند.
دانه های قهوه دانه های میوه ای به نام گیلاس قهوه هستند. گیلاس قهوه روی درختان قهوه از جنس گیاهانی به نام Coffea رشد می کند. انواع مختلفی از گیاهان قهوه وجود دارد، از درختچه ها گرفته تا درختان.