نخود سبز یا حبوبات از دیرباز منبع غذایی مهمی برای انسان و حیوان بوده

نخود آبگوشتی سبز یا حبوبات از دیرباز منبع غذایی مهمی برای انسان و حیوان بوده و پروتئین، کربوهیدرات و فیبر را تامین می‌کنند. علاوه بر این، آنها به دلیل توانایی خود در مصرف نیتروژن اتمسفر از طریق همزیستی با ریزوبیا شناخته شده اند.

که منجر به افزایش حاصلخیزی خاک می شود که باعث کاهش استفاده از کودهای شیمیایی نیتروژن می شود که به طور قابل توجهی به اثر گلخانه ای کمک می کند. نخود قرمز و حبوبات دارای خواص بسیاری می باشند.

با وجود این، نخود کرمانشاه شده هنوز کمترین بخش از زمین های قابل کشت را اشغال می کنند که عمدتاً تحت سلطه محصولات غلات است. سویا، پرکشت‌ترین حبوبات در جهان، هنوز بسیار کمتر از غلات اصلی (مانند برنج، گندم، ذرت) است.

از آنجایی که جمعیت انسان در حال رشد با چالش‌های جهانی مانند خطر تغییرات آب و هوایی و افزایش تقاضا برای غذا و انرژی مواجه است، استفاده از محصولات نخود درجه یک سازگار با محیط‌زیست بیش از پیش برجسته‌تر شده است، اگرچه هنوز به یک اندازه در سراسر جهان نیست.

  • منابع:
  1. War and Peas: Molecular Bases of Resistance to Powdery Mildew in Pea (Pisum sativum L.) and Other Legumes

  • تبلیغات:
  1. کفشی که جان صاحبش را گرفت
  2. ارزان ترین کیف کتی چرم طبیعی
  3. مردی توانست با چسب شیر شکار کند
  4. روش تجارت را با ما یاد بگیرید