فلفل دلمه ای تازه و خام عمدتاً از آب (92%) تشکیل شده است. بقیه کربوهیدرات ها و مقدار کمی پروتئین و چربی است.
مواد مغذی اصلی در 3.5 اونس (100 گرم) فلفل دلمه ای قرمز خام عبارتند از (1 منبع معتبر):
کالری: 31
آب: 92%
پروتئین: 1 گرم
کربوهیدرات: 6 گرم
شکر: 4.2 گرم
فیبر: 2.1 گرم
چربی: 0.3 گرم
کربوهیدرات ها
فلفل دلمه ای رنگی عمدتاً از کربوهیدرات ها تشکیل شده است که بیشتر محتوای کالری آنها را تشکیل می دهد – با 3.5 اونس (100 گرم) حاوی 6 گرم کربوهیدرات.
کربوهیدرات ها عمدتاً قندهایی هستند – مانند گلوکز و فروکتوز – که مسئول طعم شیرین فلفل دلمه ای رسیده هستند.
فلفل دلمه نارنجی همچنین حاوی مقادیر کمی فیبر – 2٪ وزن تازه است.
فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است (1 منبع معتبر):
ویتامین C. یک فلفل دلمه ای قرمز متوسط 169 درصد از نیاز روزانه مرجع (RDI) را برای ویتامین C فراهم می کند و آن را به یکی از غنی ترین منابع غذایی این ماده مغذی ضروری تبدیل می کند.
ویتامین B6. پیریدوکسین رایج ترین نوع ویتامین B6 است که خانواده ای از مواد مغذی برای تشکیل گلبول های قرمز خون است.
ویتامین K1. نوعی ویتامین K که به نام فیلوکینون نیز شناخته می شود، K1 برای لخته شدن خون و سلامت استخوان مهم است.
پتاسیم. این ماده معدنی ضروری ممکن است سلامت قلب را بهبود بخشد (منبع مورد اعتماد 2).
فولات. فولات که به عنوان ویتامین B9 نیز شناخته می شود، عملکردهای مختلفی در بدن شما دارد. مصرف کافی فولات در دوران بارداری بسیار مهم است (منبع مورد اعتماد 3).
ویتامین E. یک آنتی اکسیدان قوی، ویتامین E برای سلامت اعصاب و عضلات ضروری است. بهترین منابع غذایی این ویتامین محلول در چربی روغن ها، مغزها، دانه ها و سبزیجات هستند.
ویتامین A. فلفل دلمه ای رنگی گلخانه ای سرشار از پرو ویتامین A (بتا کاروتن) است که بدن شما آن را به ویتامین A تبدیل میکند (منبع معتبر 4).
- منابع:
- تبلیغات: