با کشمش پلویی تاکستان دندان های خود را جرم گیری کنید!!

همانطور که در مطالعه ای که در مجله سلامت تغذیه منتشر شد، کشمش در مقایسه با سایر میوه های خشک محبوب دارای سطوح آنتی اکسیدانی و فنل بسیار بالایی است.

به طور خاص، کشمش پلویی تاکستان منبع خوبی از آنتی اکسیدان هایی به نام گلیکوزیدهای فلاونول و اسیدهای فنولیک است و دارای ارزش ORAC حدود 3400 است.

ORAC مخفف ظرفیت جذب رادیکال اکسیژن است و ارزش آنتی اکسیدانی یک غذا را منعکس می کند.

شایان ذکر است که در حالی که انواع آنتی اکسیدان ها و امتیاز ORAC یک میوه مهم است، بسیار مهم است که این آنتی اکسیدان ها در دسترس زیستی باشند، به این معنی که بدن می تواند به راحتی از آنها استفاده کند.

این بررسی اشاره می‌کند که بدن می‌تواند از آنتی‌اکسیدان‌های موجود در کشمش به طور مؤثر استفاده کند، که ممکن است آن را به منبعی ساده و مؤثر از آنتی‌اکسیدان‌های رژیمی تبدیل کند.

کشمش بیدانه آفتابی

آیا می توانید کشمش خود را درست کنید؟
کشمش حاصل از بین بردن رطوبت انگور است. کشمش استاندارد معمولاً از انگورهای بدون هسته به دست می آید، اگرچه می توان از اکثر انگورها کشمش تولید کرد.

در حالی که کشمش های خریداری شده در فروشگاه عموماً طبیعی و ارزان هستند و گزینه های ارگانیک در دسترس هستند، برخی از مردم ترجیح می دهند خودشان تهیه کنند. خوشبختانه، تهیه کشمش با استفاده از دستگاه خشک کن غذا یا اجاق گاز ساده و ساده است.

مراحل زیر را برای تهیه کشمش در دستگاه خشک کن یا فر دنبال کنید:

انگورها را کاملا بشویید و انگورهای آسیب دیده را بردارید.
آب اضافی را در یک آبکش صاف کنید.
یک قابلمه آب را به جوش بیاورید و انگورها را به مدت یک دقیقه یا بیشتر اضافه کنید، فقط به اندازه ای که پوست آن نرم شود.
انگور را دوباره صاف کنید و تمام رطوبت اضافی را از بین ببرید.
انگورها را به سینی فر روغنی یا سینی آبگیر تمیز اضافه کنید.
برای فر، انگورها را حدود 3 ساعت در دمای 225 درجه فارنهایت بپزید.
برای آبگیرها، دما را روی 135 درجه فارنهایت تنظیم کنید و حدود 24 ساعت یا تا زمانی که رطوبت اضافی از بین برود، آبگیری کنید.
کشمش نخورده را در ظرف دربسته نگهداری کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.